Салфетки влажные для младенцев Pampers Sensitive Сменный блок 56 шт.

Фото Салфетки влажные для младенцев Pampers Sensitive Сменный блок 56 шт.
Тип - салфетки влажные

Характеристики Салфетки влажные для младенцев Pampers Sensitive Сменный блок 56 шт.

Типсалфетки влажные
Количество51-100 шт.
Количество56 шт.
Особенностисменный блок
Материал-
Размеры-
Дополнительнодетские увлажненные салфетки Pampers Sensitive разработаны специально для нежной и чувствительной кожи малышей. Уникальный по составу лосьон, которым пропитаны салфетки, содержит натуральный экстракт ромашки и не нарушает естественный pH-баланс кожи ребенка

Отзывы

  • Алексей
    26.01.2017, 08:35
    Опыт использования:
    Хорошие салфетки. Не пересыхают, не вызывают аллергии.
    Оценка: 5
  • артем
    24.12.2016, 10:25
    Опыт использования:
    понравилось.
  • Андрей
    14.12.2016, 16:40
    Опыт использования:
    +++
  • Марія
    02.12.2016, 16:28
    Опыт использования:
    Дуже хороші серветки,упаковка. Зручна
    Оценка: 5
  • Катерина
    17.11.2016, 11:56
    Опыт использования:
    Хорошие плотные салфетки! Удобно использовать! Запах мне не очень нравится, но зато он не химичный и не напичкан ароматизаторами!
    Оценка: 5
  • Леся
    22.08.2016, 22:46
    Опыт использования:
    Серветки досить великі, за допомогою однієї можна впоратися зі значними забрудненнями, рекомендую =)
    Оценка: 5
  • оля
    24.06.2016, 14:11
    Опыт использования:
    Вологими серветками я користуюся з перших днів появи на світ своє донечки і до сьогодні. А нам вже три рочки. І перевагу я відаю вологим серветкам Pampers Sensititve . Цими серветками користуюся і я сама, використовую іх для себе і в косметичних цілях. Для мене ці серветки, як «палочка-виручалочка». Адже вони зручні та практичні. Самі серветки хорошої щільності, вони не рвуться і не розтягуються занадто сильно. Не містять спирту, таким чином серветки не пересушують здорову шкіру дітини. Використовую їх і при зміні підгузка дитині. Адже часте миття дитини під краном з милом пересушує ніжну шкіру малюка. А Pampers Sensititve не порушують природний захист шкіри не пересушують її, а навпаки допомагають зберегти ніжну шкіру малюка від подразнень і почервонінь.
    Можу сказати лише одне, що Pampers Sensititve – це незамінні серветки. З ними можна здійснювати гігієну дитини в поїзді, на морі, на пісочниці де наші малюки проводять так багато часу, здійснювати ранковий і вечірній туалет. Рекомендую усім мамам з упевненістю використовувати ці серветки для своїх янголяток.
  • Яна
    24.06.2016, 10:49
    Опыт использования:
    Доглядати за ніжною шкірою малюка ідеально за допомогою чистої води, але не завжди є можливість помити його. У такі моменти я маю Серветки Pampers Sensitive.
    Я перепробувала безліч різноманітних вологих серветок, але зупинилася саме на цих.
    По-перше вони досить щільні,не викликають роздратування на чутливій шкірі малюка, ніж деякі інші серветки все таки грішать. Вони мають легкий і приємний аромат, м'які, великі і добре очищають. Не викликають алергії на шкірі.Зручна упаковка. Ціна звичайно дорогувато, але вона повністю відповідає якості.
    Ще мені подобається склад, який я уважно вивчала перед покупкою і зручність використання. Купую 2-3 упаковки і розкладаю в сумки і на полиці в будинку, щоб бути у всеозброєнні.Дуже корисні на прогулянках та у мандрівках!
    В завершенні мого відгуку можу сказати тільки одне,ці серветки мають самі плюси.Завжди довіряла цьому виробнику,адже він перший серед виробників дитячих підгузників та серветок.Тому ,можу з упевненістю сказати-"Я рекомендую їх всім мамам світу!!!"
    Оценка: 5
  • Юлия
    24.06.2016, 08:06
    Опыт использования:
    Влажные салфетки обязательный атрибут в жизни каждого малыша, к выбору которого каждая мама подходит не менее щепетильно, чем к выбору подгузников. Поэтому салфетки Pampers Sensitive, это самый лучший выбор для ребёнка.
  • Виталий
    17.06.2016, 23:28
    Опыт использования:
    Отличные салфетки для новорожденных
Посмотреть все отзывы