Игра настольная Granna Конфеты, варежки, деньги (82456)

Фото Игра настольная Granna Конфеты, варежки, деньги (82456)
Тип - экономическая / для двоих, для маленьких групп (2-4), для больших групп (5-6), для детей, для взрослых / Сложность - 2 (простая)

Характеристики Игра настольная Granna Конфеты, варежки, деньги (82456)

Типэкономическая
Для когодля больших групп (5-6)
Сложность2 (простая)
Возрастот 8 лет
Языкукраинский
Мин. количество игроков2
Макс. количество игроков6
На магнитах/липучкахHет
Время игры-
Комплектация25х карточек, 52х жетона, 68х монет, 6х деревянных фишек, 6х жетонов с лопатой, 6х жетонов помощников, мешочек, жетон первого игрока, игровое поле
Размер коробки-
ДополнительноПокладіть ігрове поле в центрі стола. У долині (знаходиться в середині ігрового поля) розкладіть всі жетони з будинками чорно-білою стороною догори, утворюючи квадрат 5x5 (примітка: зміни в грі, коли грає менше 5 гравців, описані в кінці інструкції). Кожен гравець вибирає собі дерев’яну фішку і один жетон-помічник свого улюбленого кольору (фішка та жетон повинні мати один і той самий колір), і отримує дві монети вартістю. Покладіть решту жетонів до кишені. Потім кожен гравець бере з мішечка 3 жетона. Поклад

Где купить Игра настольная Granna Конфеты, варежки, деньги (82456)

Посмотреть все цены

Отзывы

  • dytynyachka
    14.01.2017, 14:51
    Опыт использования:
    Це не перша наша гра цього виробника. Дешевих цін у них немає, але якість така, що вони варті своїх грошей. Цю гру дарували синові (9р) на НР. Граємо всією сім"єю. Спочатку правила лякають) Але почавши грати, швидко у всьому розібралися. Є різні рівні важкості, для початківців, і для досвідчених гравців. Рекомендую настільні ігри Granna!
    Оценка: 5
  • Сергей
    02.01.2017, 19:20
    Опыт использования:
    Дуже захоплююча, грали з дружиною та донькою (8 років), всім сподобалося, правила, на перший погляд, складні, та розібратися виявилося легко. Всі елементи приємні на дотик. Рекомендую всім, незважаючи на ціну.
    #мояраспаковка
    Оценка: 5
Посмотреть все отзывы

График изменения цены

Посмотреть все графики